witam jak pewnie wszyscy już zgadli nazywam się Monika
Mieszkam w warszawie i tu pracuje gdzie niestety w administracji państwowej
wieku nie podam ale powiem że od 6 lat pracuję zawodowo w zawodzie )
kontakt ze mnaa jest zazwyczaj przez gg: 4752472 na numer telefonu jeszcze za wcześnie
w ogame gram ponad 2 latka tak jak zaczełam ta przygode na uni 16 cały czas tam gram top 300 grałam jeszce na uni 42 w wn top150 i na uni 50 w sojuszu Amazonki same dziewczyny naprawdę fajnie tam było ale czasu mi zabrakło troszkę
i chyba to wszystko jak na razie pozdrawiam Monika i czekam na wasze posty
Postępowy
To ja będę drugi imię moje to Damian ...wiosen mam 30 kilka
,
mieszkam w stolicy Śląska, no i jak na ślązoka przystało robie na grubie
Na ogame bawię się od paru lat aktualnie gram na uni 17 no i 63 ...kiedyś miałem konto na uni 2 ale to było lata temu jak jeszcze szpiegi surkę woziły
moje gg 1989046 telefon może później jak będzie nam bardziej zależało
...to teraz następny
Postępowy
Michał... w tym roku mam osiemnastke:D wiec czekam na ten balet:P jakies 4 lata temu gralem na Uni 12 ale nie wiem dlaczego przestalem... teraz mi sie przypomniala ta gierka i zalozylem konto na najnowszym Uni:D Troche zaszlo zmian ale jakos ogarniam:D
Berbeć
witam podobnie jak Damian zaczynalem od 2 uni, grałem na jeszcze kilku ale naprawde warte zapamietania jest uni 16 org bo przez pewien czas było top 6 i top 3 we flocie ale niestety wyemigrowałem na wyspy i oddałem konto co z nim sie dalej stało nie wiem gdy byłem na wyspach załozyłem konto na uni 57 z durzym opuznieniem, jakis top 350 maxymalnie było bo jak zjezdzałem do kraju to wpadłem w melanz i olałem sprawe. na 63 uni tez zaczołem grac troche puzniej niz powstał ale to daje tez dobre mozliwosci rozwoju wiec pozdrawiam wszystkich i w razie kontaktu 1943328:) a na imie mi Przemek i jestem cudowny rocznik 85:)
Ostatnio edytowany przez karuzeltst (2009-01-29 16:47:21)
witam ja tez sie przedstawie Artur lat dwadziescia pare okolice wloclawka (ANWIL- jak ktos kosza lubi;) ). z ogame doczynienia mialem jakies 2 lata temu na uni (chyba) 49 top200. Student informatyki wiec jak jakis problem z kompem to........ do mnie nie pisac bo sie nie znam:P
graczyk napisał:
witam ja tez sie przedstawie Artur lat dwadziescia pare okolice wloclawka (ANWIL- jak ktos kosza lubi;) ). z ogame doczynienia mialem jakies 2 lata temu na uni (chyba) 49 top200. Student informatyki wiec jak jakis problem z kompem to........ do mnie nie pisac bo sie nie znam:P
no to pokrewną duszke mam jak robie w kompach od procków 286 kb nie wiem jak ty ale w twej chwili mam pod sobą 930 prcowników (debili )
Postępowy
może tutaj tylko się przedstawiajmy a do spamowania dobrze by było założyć dział OFF ToPIC (uwaga skierowana do naszej płci pieknej ;> )
Ostatnio edytowany przez High Voltage (2009-02-01 15:42:33)
High Voltage napisał:
może tutaj tylko się przedstawiajmy a do spamowania dobrze by było założyć dział OFF ToPIC (uwaga skierowana do naszej płci pieknej ;> )
oki dziśaj postaram sie załozyć i poprzeklejeć zbędne posty